Copil de clasa I, bătut cu parul de învățător pentru că "s-a bâțâit" la repetiția pentru serbarea de 8 Martie

284
Copil de clasa I, bătut cu parul de învățător pentru că
Un băiat, elev în clasa întâi la Școala Gimnazială "George Barițiu" din localitatea clujeană Jucu de Sus, a fost bătut cu parul de învățător, la repetiția pentru serbarea de 8 Martie, pentru că "se bâțâia", scrie romaniatv.net



Incidentul revoltător s-a produs marți, 6 martie, la Școala Gimnazială "George Barițiu" din localitatea clujeană Jucu de Sus. Supărat că un elev de clasa I se "bâțâie" în timpul repetiției pentru serbarea de 8 Martie, învățătorul a lua un par și i-a aplicat elevului o corecție în zona feselor și a mâinilor, porivit gazetadecluj.ro.

"La penultima oră de cursuri, Ioan Deneș, învățătorul clasei băiatului meu, a făcut repetiție cu copiii pentru serbarea de 8 Martie. Fiul meu, pe care-l vedeți și dumneavoastră – destul de plăpând, l-am născut prematur – se tot bâțâia fiindcă obosise și nu se mai putea ține pe picioare. Fapt care l-a enervat la culme pe învățător, astfel că respectivul a înșfăcat un lemn, lung de vreo treizeci de centimetri, cu care a început să-l lovească peste șolduri. Apoi l-a întrebat unde-l doare, iar micuțul, pentru că e de la țară, ca și noi de altfel, i-a spus, fără vreo intenție de a-și bate joc de el: "la cur". Acest lucru i-a sporit învățătorului mânia, care a continuat – cu și mai mult sârg – să-l lovească. Iar când a ajuns băiatul, acasă, m-am îngrozit, pur și simplu: avea urme de lovituri pe șolduri și mânuțe", a povestit mama copilului.

Femeia și-a dus fiul la I.M.L. Cluj, unde i s-a emis elevului un certificat medico-legal, și a depus și plângere penală pe numele învățătorului.

"La nivelul Postului de Poliție din Jucu a fost depusă o plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. A fost înregistrat un dosar penal în cadrul căruia se vor cerceta împrejurările exacte în care s-a produs această infracțiune", a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj, pentru gazetadecluj.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6031 secunde