Copil de cinci ani, accidentat de o mașină condusă de un șofer băut

169
Copil de cinci ani, accidentat de o mașină condusă de un șofer băut - accident-1598509719.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de cinci ani a fost accidentat de o mașină condusă de un șofer băut. S-a întâmplat aseară în Dâmbovița. Micuțul era pe bicicletă pe trotuar alături de mama lui.


Primele date arată că bărbatul aflat la volan a vrut să iasă pe un drum principal, dar nu i-a reușit manevra și l-a lovit pe băiat.


Băiatul de cinci ani se plimba cu bicicleta printr-un cartier din Moreni. Era împreună cu mama lui, care își amintește cu groază cum mașina s-a îndreptat spre fiul ei și l-a rănit. Disperată, a strigat după ajutor, iar martorii au sunat la 112.


Micuțul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru îngrijiri și investigații.


Între timp, polițiștii ajunși la fața locului au început cercetările. L-au supus pe șofer probei cu etilotestul și aparatul a arătat o alcoolemie de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.


Șoferul a fost dus de polițiști la spitalul din localitate pentru a i se recolta probe biologice, pentru a i se stabili alcoolemia. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru conducere sub influența alcoolului.


Sursa: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2718 secunde