Copil de 7 ani bătut crunt de mama vitregă. Băiatul a ajuns la spital plin de vânătăi

428
Copil de 7 ani bătut crunt de mama vitregă. Băiatul a ajuns la spital plin de vânătăi - smurd13845872291396077326-1521710782.jpg

Articole recomandate

Caz șocant la Buzău. Un elev de 7 ani a ajuns la spital snopit în bătaie de mama sa vitregă. Copilul a fost văzut cu vânătăi de cei de la școală, dar a fost trimis acasă la cea care l-a bătut. Abia a doua zi au fost anunțate autoritățile, iar băiatul a fost dus la spital pentru investigații, scrie realitatea.net



Deși responsabilii școlii au văzut încă de luni că elevul era bătut, au considerat că trebuie să-i mai dea o șansă mamei vitrege violente. Mai mult psihologul și directoarea au consiliat-o pe femeie, dar nu au anunțat autoritățile.

Femeia a fost chemată la școală și a promis în fața directoarei că nu-l va mai bate pe copil. Apoi a luat băiatul acasă. Despre incident a fost anunțat și tatăl, care este plecat la muncă în străinătate. A promis că va sta de vorba cu profesorii când va avea credit la telefon. Între timp, copilul a fost preluat de medici și dus la spital pentru investigații.

Băiatul le-a spus medicilor că a fost bătut cu o coadă de mătură. După ce va ieși din spital, el va fi dat în plasament de urgență, până când se va putea discuta cu tatăl.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5488 secunde