Copil de 14 ani, reținut de polițiști pentru trei tâlhării. Le smulgea telefoanele din mână și fugea

331
Copil de 14 ani, reținut de polițiști pentru trei tâlhării. Le smulgea telefoanele din mână și fugea - talharie-1533279699.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au reținut un copil de 14 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie.


În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanșa au identificat un minor de 14 ani din municipiul Iași, bănuit de comiterea faptelor.


Polițiștii au reținut în sarcina minorului trei infracțiuni de tâlhărie, fapte comise în perioada 3 iunie – 8 iulie, pe raza municipiului Constanța.


Astfel, în interval 3 iunie – 8 iulie, minorul ar fi deposedat o femeie în vârstă de 34 de ani, precum și doi minori de 11, respectiv 13 ani, de telefoanele mobile, pe care aceștia le aveau în mână în timp ce se aflau pe diferite străzi ale municipiului Constanța, cauzând un prejudiciu total de 3.100 de lei.


Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar. Prejudiciul în valoare de 3.100 de lei a fost recuperat în totalitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1514 secunde