Copil atacat de câini, într-un parc din Mangalia. "Nu avem probleme cu câinii vagabonzi"

623
5
Copil atacat de câini, într-un parc din Mangalia.

Articole de la același autor

Municipiul Mangalia se numără printre puținele localități din țară care nu are probleme cu câinii, susține edilul Cristian Radu. Realitatea îl contrazice însă pe primarul localității din sudul litoralului, după ce un minor a fost atacat de o haită de câini. Tatăl băiatului a depus plângere la Poliția Locală, dar situația este departe de a fi rezolvată. 


Cazul băiatului atacat de câini, la Mangalia, nu este singular. Oamenii se plâng că serviciul de ecarisaj al municipiului este inexistent și că patrupezii comunitari sunt rareori adunați de pe străzi. Un bărbat ne-a trimis, ieri, o filmare în care se vede cum fiul său este fugărit de câțiva câini, chiar în apropierea unui parc din oraș. Imediat după incident, bărbatul a sunat la Poliția Locală, însă a fost rugat să revină a doua zi pentru o plângere. 


"În seara zilei de 20 martie, în jurul orei 19.30, fiul meu, în vârstă de 10 ani, a fost atacat de o haită de câini comunitari, în timp ce se afla în parcul Evergreen. Paznicii parcului nu erau de văzut la acea oră. Formulez următoarea plângere împotriva Serviciului de Ecarisaj al Primăriei Municipiului Mangalia", precizează Emanuel Popescu, tatăl copilului atacat de o haită de câini, în plângerea depusă ieri, la Primăria Mangalia. 


Contactat pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu problema câinilor comunitari, primarul Mangaliei cunoștea incidentul și a ținut să evidențieze că localitatea pe care o păstorește nu are probleme cu câinii fără stăpân. Edilul a afirmat că patrupezii care au atacat băiatul aveau stăpân, iar proprietarul câinilor a fost identificat și amendat. Întrebat cu privire la cuantumul amenzii și dacă îl cunoaște pe proprietarul câinilor, Cristian Radu nu a dorit să intre în detalii și a evitat să ofere un răspuns concret. 


"Mangalia este printre puținele localități din România care nu are probleme cu câinii vagabonzi. Câinii din imagini nu sunt comunitari, ci aveau proprietar. Câinii aparțineau unui proprietar care se plimba în parc cu ei. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva, de aceea avem și în parc un panou care interzice accesul câinilor. Proprietarul câinilor a fost identificat și va fi sancționat", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia. 


Tatăl băiatului atacat de câini îl contrazice total pe primarul localității și susține că aceiași patrupezi erau prezenți în zona parcului în dimineața zilei de după incident, aceștia nefiind adunați de pe străzi de Serviciul de Ecarisaj al Primăriei Municipiului Mangalia. 


"Câinii sunt tot timpul în parc, pe domeniul public. Câinii care apar în videoclip sunt câini comunitari, nu au stăpân și se pot zări în fiecare zi pe stadionul de lângă Parcul Evergreen și prin parc. Nu mă înțelegeți greșit, iubesc câinii, am și acasă, însă autoritățile trebuie să facă ceva. Dacă acei câini aveau stăpân și nu erau însoțiți, de ce nu au fost ridicați de pe domeniul public de serviciul responsabil din cadrul primăriei? Dacă stăpânul câinilor a fost sancționat, de ce în dimineața imediat următoare aceiași câini atacau oamenii pe stadionul de lângă parc?", se întreabă Emanuel Popescu. 


Comentează știrea

Liviu Burebista
22 martie 2018
verde de paris

Cu putina otrava s-ar rezolva problema cainilor vagabonzi. Dar in ziua de azi nu se mai poate asa ceva , din pacate.........mai bine sa avem copii omorati, sau in cel mai fericit caz , mutilati pentru tot restul vietii.

netplusultra
22 martie 2018
@ Liviu

Vad ca te pricepi si la caini . Priceputule !

Liviu Burebista
22 martie 2018
tu la ce esti priceput?

Netplusultra, mie i-mi pasa de oameni , eu nu pup javrele in cur ca tine .

Răspuns la: @ Liviu
Adăugat de : netplusultra, 22 martie 2018
Vad ca te pricepi si la caini . Priceputule !
netplusultra
22 martie 2018
@ Liviu

mai bine ai pune mana pe abecedar , analfabetule !

robert
22 martie 2018
span

hulu bei, noul pergaitza al mugetului

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5853 secunde