X
X
Mai multe ştiri online:

Copii ținuți sclavi de propriii părinți. Erau obligați să muncească înfometați

Ştire online publicată Marţi, 12 Noiembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Copilărie de coșmar pentru doi frați din județul Vaslui, unul de 11 ani, celălalt de 13. Băieții au fugit de la stână și spun că de doi ani erau puși să muncească din greu și la animale și pe la oamenii din sat.


Au fost căutați peste tot abia după șase zile, când autoritățile au aflat de dispariția lor. Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au răscolit zonă, și i-au găsit speriați, murdari, cu hainele ude și înfometați.


Asistenții sociali spun că frații arată ca niște copii de 6 ani, din cauza malnutriției și a tratamentului dur la care au fost supuși, ca niște sclavi. Cazul este atât de grav încât au fost sesizați procurorii DIICOT!


Cei doi frați locuiau cu părinții la stâna de la marginea satului Banca. Numai unul dintre ei a fost dat, o scurtă vreme, la școală. În rest- cei doi nu știau decât să trudească la oi.
Când și-au luat lumea-n cap și au fugit de-acasă, tatăl copiilor nu a anunțat pe nimeni, crezând că s-au dus la bunica lor, în alt sat.


Abia după șase zile, proprietarul stânei l-a întrebat pe bărbat despre fiii săi și le-a anunțat dispariția. În final, cei doi băieți au fost găsiți și au povestit că în tot acest timp au hălăduit prin pădure și s-au adăpostit prin case părăsite.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2607 secunde