Control la Crima Organizată Constanța, dispus de MAI

214
1

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Interne a trimis Corpul de Control la Constanța, pentru a efectua verificări la Brigada de Com-batere a Criminalității Organizate. Precizarea a fost făcută de reprezen-tanții ministerului de resort, într-un comunicat de presă. Verificarea a fost dispusă, după ce, în presa centrală, a fost făcut publică o listă care ar cuprinde o serie de "cadouri" pe care ofițerii de la Crimă Organizată Constanța le-au fi făcută mai marilor din cadrul Poliției Române. Atențiile constau în pește, vin și whisky, se arată în lista făcută publică. 

Lista respectivă ar fi ieșit la iveală după ce, în luna mai, trei polițiști din cadrul structurii menționate, au fost arestați pentru sechestrarea și lovirea unui investigator sub acoperire. 

De menționat că în cazul unuia dintre polițiștii arestați, Dragoș Emil Petcu, la începutul acestei săptămâni, ma-gistrații Curții Supreme de Justiție, au aprobat punerea în libertate. Colegii lui, Bogdan Mircea Teodorescu și Vlad Ștefan Zaharia sunt încă după gratii. 

Comentează știrea

carp
12 iulie 2013
asa e romania

Toate sunt aranjate. El un parvenit. Din maistru de marina a impins frate-sau 10.000$ si l-a facut ofiter. Popescu, fost sef Politie C-ta l-a lasat mostenitor in locul sau cu acordul lui Fatalaiu, fost Inspector General al Politiei Romane. Mai departe cu mostenitorul lui Fatalaiu, Gheorghe Popa, care a cumparat Dacii cu 70.000E pt politie nu pentru el, i-a primit binetea. Cu ajutorul afaceristului de succes din C-ta, Babinciuc-apropiatul lui Mazare, fost sef al tineretului PSD, lasandu-l mostenire lui fisu, alt copil cu aere de afecerist,si-a continuat drumul spagii. Si Sorin Oprea are ceva de spus.Oare ce judecator de la Inalta Curte tine dosarul de contrabandist al lui Babi pentru a se prescrie faptele din 2000? trebuie intrebat unul din chestorii vizati. Va urma

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3186 secunde