Controale la Constanța. Munca la negru, amendată drastic

230
Controale  la Constanța.  Munca la negru, amendată drastic - controlmuncalanegru-1453998620.jpg

Articole de la același autor

Pentru a preveni, descoperi și sancționa ilegalitățile comise în domeniul utilizării forței de muncă "la negru", dar și pentru a reduce acest fenomen, polițiștii constănțeni, împreună cu inspectori din cadrul ITM Constanța, au luat la puricat mai mulți agenți economici de pe teritoriul județului.

Oamenii legii au găsit mai multe nereguli în ceea ce privește nerespectarea regimului juridic al salariaților. În consecință, au fost aplicate șapte contravenții. Valoarea totală a amenzilor este de 42.000 lei.

De precizat că una dintre societăți a fost amendată cu 5.000 lei, conform Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

O altă societate a fost sancționată pentru nerespectarea prevederilor HG. 237/2001, privind accesul, evidența și protecția turiștilor în structuri de primire turistice, cu amendă în valoare de 2.000 lei, cât și pentru nerespectarea Legii 8/1996 rep., privind protecția proprietății intelectuale, cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2773 secunde