Controale la anvelopele de iarnă pe drumurile din Constanța

1142
2
Controale  la anvelopele  de iarnă  pe drumurile  din Constanța - controale-1327595630.jpg
Ieri, vremea care s-a înrăutățit a scos în stradă echipajele Serviciului Poliției Rutiere, dar și pe cele ale Registrului Auto Român, care au luat la controlat autoturismele care ieșeau din Constanța spre localitățile din județ. Ei verificau fiecare autoturism în parte pentru a vedea dacă sunt dotate cu anvelope de iarnă, așa cum cere, mai nou, legislația, pentru a evita astfel producerea unor blocaje pe drumurile din județ, pe care, și așa, se circula foarte greu.

Ieri, echipele mixte de control alcătuite din polițiști de la Rutieră și specialiști RAR se aflau, de exemplu, pe bulevardul IC Brătianu, și opreau mașinile tocmai pentru a le verifica din acest punct de vedere.

Șoferii care au fost prinși pe picior greșit au fost amendați. 

Comentează știrea

politistii singuri nu sunt in masura sa faca asemenea control
27 ianuarie 2012
corect! politisti si specialisti RAR

deci? pe mine daca ma opreste un,,,as zis destept de politai,,,ii zic sa imi arate si mie calificarea atestatul de specialist in domeniul!

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5335 secunde