Controale intensificate în stațiuni, la terase și în mall-uri

604
Controale intensificate  în stațiuni, la terase și în mall-uri - controaleintensificate-1592746997.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au anunțat că vor intensifica patrulele atât în stațiunea Mamaia, cât și în zona mall-urilor și la terasele din Constanța, vizând respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii

noului coronavirus.

Decizia vine ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public în care un grup mare de oameni dansează în horă, pe promenada din stațiunea Mamaia, ignorând toate recomandările autorităților privind purtarea măștilor de protecție și păstrarea distanței sociale.

"Imaginile video au fost aduse la cunoștința conducerii I.P.J. Constanța, sâmbătă, 20 iunie, în jurul orei 22.30, iar în trei minute, un echipaj de poliție din cadrul Poliției stațiunii Mamaia a ajuns la fața locului, în zona nefiind semnalată vreo problemă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că incidentul respectiv s-ar fi produs în jurul orei 22.05. Datorită muzicii live care cânta la o terasă și a atmosferei create, în mod spontan, mai mulți trecători - posibil turiști - au format o horă, pe care au dansat aproximativ trei minute", precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Ca măsură de precauție și pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea I.P.J. Constanța a dispus, încă de duminică, suplimentarea efectivelor în stațiunea Mamaia. De asemenea, echipe de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat, în week-end, în zona mall-urilor, Piața Ovidiu, Portul Tomis, în stațiunea Mamaia în zona cluburilor și în Vama Veche, în zona teraselor. "Sâmbătă, au fost verificate 12 societăți comerciale și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar, duminică, au fost verificate 331 de societăți comerciale și au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Totodată, polițiștii locali au acționat pe linia mijloacelor de transport în comun", a mai spus reprezentantul IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3093 secunde