Controale în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac. Ce au descoperit polițiștii

386
Controale în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac. Ce au descoperit polițiștii - politie-1615534382.jpg

Articole de la același autor



Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută, o serie de acțiuni, care au avut ca scop eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac și verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a curățeniei și a circulației pe drumurile publice. În același timp, polițiștii locali au acționat în zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.
Au fost verificate 34 de societăți comerciale(săli de jocuri, unități de alimentație publică), au fost legitimate 93 de persoane, fiind aplicate 82 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.040 lei și 9 sancțiuni complementare, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.
Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, tulburarea ordinii și liniștii publice, apelarea la mila publicului, consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, consumul de produse din tutun în spații publice închise, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.763 secunde