Controale în mall-uri. Poliţiştii verifică certificatele verzi

372
1
Controale în mall-uri. Poliţiştii verifică certificatele verzi - controaleinmall-1635247308.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și jandarmii constănțeni au desfășurat, marţi, 26 octombrie, o acțiune pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării noilor reglementări legislative, pentru prevenirea efectelor pandemiei de Covid-19.

Reamintim că, începând cu 25 octombrie, circulația, în intervalul orar 22:00 – 5.00, este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu dețin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declarației pe proprie răspundere, a adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricții. De asemenea, programul de funcționare al agenților economici este stabilit în intervalul orar 5.00 – 21.00, inclusiv pentru centrele și parcurile comerciale, unde accesul este permis doar pentru persoanele care dețin certificat verde. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, pentru toate categoriile de persoane, fie ele vaccinate, trecute prin boală sau nevaccinate. Este interzisă organizarea de petreceri private (nunți, botezuri etc.).

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

rd2d
27 octombrie 2021
controale

Chiar sunt curios daca politistii si jandarmii care fac controale, au si ei certificatul verde. Ceea ce nu cred/

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Octombrie 2021
Stire din Eveniment : Incendiu pe un distrugător indian
Pagina a fost generata in 1.3345 secunde