Container încărcat cu 25 de tone de deșeuri de cauciuc, găsit în Portul Constanța

388
Container încărcat cu 25 de tone de deșeuri de cauciuc, găsit în Portul Constanța - containere-1618989844.jpg

Articole recomandate

Un container din Marea Britanie încărcat cu 25 de tone de deșeuri de cauciuc a fost găsit în urma controalelor din Portul Constanța. Containerul, care era în Portul Constanța Sud Agigea, a fost găsit în urmă cu două zile și a fost verificat de polițiștii de frontieră, de inspectorii Gărzii de Mediu Constanţa şi de angajați vamali.


Ei au găsit în container sosit din Regatul Unit al Marii Britaniei anvelope verzi - deșeuri de cauciuc, în greutate de aproximativ 25.000 kilograme care erau destinate unei firme din Vălcea care efectua activități de import în România.
În urma verificărilor, comisarii Gărzii de Mediu Constanța au dispus să nu se permită importul acestor deșeuri în România și întoarcerea containerului respectiv în țara de origine.


"Este o luptă continuă cu mafiile", a declarat la Digi24 ministrul Mediului, Tanczos Barna, care a vorbit despre organizațiile de crimă organizată în jurul activităților cu deșeuri. Ministrul a spus că România nu are un sistem organizat pentru colectarea selectivă și depozitarea ecologică a deșeurilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5153 secunde