Consumatori de droguri depistați de jandarmi, în Mamaia și Vama Veche

303
Consumatori de droguri depistați de jandarmi, în Mamaia și Vama Veche - whatsappimage20210721at073909-1626861377.jpg

Articole de la același autor

Militarii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” au surprins, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.30, în stațiunea Mamaia, un tânăr care deținea droguri.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia, au observat într-o parcare aflată la intrarea în stațiune, o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, aceasta a devenit agitată, a aruncat pe jos joint-ul și s-a îndreptat către un autoturism. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestuia, în buzunarele pantalonilor, jandarmii au mai găsit un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței. Tânărul de 32 de ani, a declarat că este „consumator, că substanțele halucinogene îi dau o senzație de bine și mai vinde câteodată pentru a se întreține”. O oră mai târziu, echipajul din Vama Veche a depistat un alt tânăr care avea asupra lui trei folii de aluminiu cu substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

Pliculeţele autosigilante, aparatul de mărunţit, foliile cu substanță şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5492 secunde