Constănțeni păcăliți prin metoda "Accidentul". 7.600 lei, duși pe apa sâmbetei…

317
Constănțeni păcăliți prin metoda

Articole de la același autor

La data de 28.10.2018, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 76 de ani, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind cuscra sa, informând-o că a suferit un accident și este la spital.

Pentru efectuarea unei operații, i s-a adus la cunoștință că ar fi nevoie de o sumă de bani. Bătrâna a oferit 7.600 de lei unui bărbat necunoscut care s-a prezentat la domiciliul său.

La data de 29.10.2018, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o altă femeie, de 71 de ani, care le-a spus că a fost apelată pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind cumnata sa, informând-o că a suferit un accident și este la un spital din București. Pentru efectuarea unei operații i s-a adus la cunoștință că ar fi nevoie de suma de 15.000 de euro.

Bătrâna și-a dat seama că poate fi victima unei infracțiuni de înșelăciune și nu a dat curs invitației, anunțând de urgență organele de poliție. Polițiștii constănțeni au deschis anchete în cele două cauze pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5887 secunde