Constănțeni, mai aveți o zi în care puteți solicita restituirea taxei auto!

334
Constănțeni, mai aveți o zi în care puteți solicita restituirea taxei auto! - img-1535626668.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii mai au la dispoziție doar o zi pentru a-și putea depune la ANAF cerere pentru recuperarea de la stat a banilor dați pe taxa auto. După 31 august, sumele se mai pot recupera numai în instanță.


Despre ce este vorba? Persoanele fizice sau juridice care, la un moment dat, în calitate de proprietari, au plătit una dintre fostele taxe auto, își pot primi acum, înapoi, banii plătiți, dar și dobânda calculată conform legislației în vigoare, de la data efectivă a plății și până la restituirea sumelor. Ca urmare, orice persoană interesată trebuie să completeze o cerere-tip, pe care o poate descărca direct de pe site-ul ANAF sau o poate solicita direct de la sediul din Constanța. Aceste cereri se pot depune cel mai târziu mâine, 31 august, la registratura Direcției Generale a Finanțelor Publice Constanța sau pot fi transmise prin poștă cu confirmare de primire pe aceeași adresă. 


Cererea se completează cu datele de identificare ale solicitantului, contul bancar unde vor fi restituite sumele, datele de identificare ale automobilului.


Precizăm că termenul în care cererea de restituire va fi rezolvată de organele fiscale va fi de 45 de zile de la data înregistrării cererii de restituire, dar va putea fi și prelungit, dacă sunt necesare mai multe documente de la solicitant.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.378 secunde