Constănțeni dispăruți peste hotare. Familiile din țară îi caută cu disperare!

Miercuri, 13 Ianuarie 2021
462
Poliția Română este sesizată în momentul în care cetățenii români dispar fără urmă, chiar dacă de pe teritoriul altor state. Astfel, în prezent la nivelul Poliției au fost deschise cercetări pentru găsirea a doi constănțeni, pe care familiile i-au reclamat ca fiind dispăruți de vreme bună. Costel Pavel are 51 de ani și este din Constanța. Era stabilit în Istanbul, Turcia, și și-a anunțat rudele din țară că urmează să plece la muncă în Africa de Sud. Urma să se întoarcă în țară pe 6 ianuarie, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Bărbatul are 1.70 metri înălțime, 90 de kilograme și ochi căprui.

Roxana Alexandra Bora este și ea căutată de mai bine de jumătate de an. Femeia în vârstă de 34 de ani este din Mangalia și în februarie 2020 a plecat la muncă în Italia, în regiunea Pordenone. În primele luni totul a fost bine, dar din iunie 2020 familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea.

Femeia are 1.60 metri înălțime, 55 de kilograme, păr negru și drept, ochi căprui.

Cei care au detalii despre aceste persoane sunt îndrumați să apeleze cea mai apropiată unitate de Poliție. Pagina a fost generata in 0.2255 secunde