Constănțeancă prinsă de polițiști că vindea țigări netimbrate

322
Constănțeancă prinsă de polițiști că vindea țigări netimbrate - comert-1617862083.jpg

Articole de la același autor



Polțiștii locali luptă, zi de zi, cu persoanele care au impresia că pe străzile Constanței se pot face bani ușor încălcând legile. În cursul zilei de 05.04.2021, aflându-se în serviciul de patrulare, polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, au depistat o persoană de sex feminin, în timp ce oferea spre vânzare, într-un magazin alimentar din piața Tomis 3, țigări netimbrate, susceptibile că ar proveni din contrabandă și care necesită plasarea sub un regim vamal.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat faptul că persoana în cauză, deținea în scopul comercializării, în unitatea respectivă, cantitatea de 1.006 pachete de țigări, de diferite mărci, fără timbru fiscal.
Pachetele de țigări netimbrate au fost ridicate în vederea confiscării și predate, împreună cu persoana în cauză, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru continuarea verificărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun, sub aspectul stabilirii existenței infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. (3) din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5243 secunde