CONSTĂNȚEAN CU GÂTUL TĂIAT, LĂSAT SĂ MOARĂ ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE. CRIMINALUL, COLEGUL SĂU DE MUNCĂ!

3765
1
CONSTĂNȚEAN CU GÂTUL TĂIAT, LĂSAT SĂ MOARĂ ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE. CRIMINALUL, COLEGUL SĂU DE MUNCĂ! - morga182415db48fa8f9910809136914-1520776674.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a fost omorât în timp ce se afla la muncă. în Italia. Crima s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 9 martie, în apropiere de Veneția, în localitatea Mira Taglio. Cei doi români munceau pe un șantier naval aparținând Grupului Fincantieri. Gheorghe Suta (36 de ani), originar din Constanța, a fost omorât în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 4.30 de colegul său de apartament, Georgian Ionuț Bejenaru (28 de ani). 


Potrivit publicației Venezia Today, criminalul i-a tăiat gâtul victimei cu un cuțit. Martor la scena îngrozitoare a fost un al treilea român, de 41 de ani, care locuia în același apartament și care a alertat poliția. 


Carabinierii l-au găsit pe criminal în curtea imobilului în care s-a petrecut crima. Nu a opus rezistență în momentul reținerii. Pentru Gheorghe Suta, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, victima fiind găsită într-o baltă de sânge. Cei doi români lucrau pe același șantier naval.


Comentează știrea

jenel
12 martie 2018
pt ce?

pt ce se pleaca afara? pt un pumn de bani ca aici nici acei bani nu ii avem cu toate ca muncim

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6236 secunde