X
X
Mai multe ştiri online:

Constănțean arestat pentru trafic cu cannabis

Ştire online publicată Luni, 09 Decembrie 2019. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Constanța a fost prins în flagrant delict de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Constanța și procurorii DIICOT, în momentul în care intenționa să vândă cannabis.


Polițiștii au realizat o percheziție domiciliară la locuința acestuia, de unde au ridicat două telefoane mobile și mai multe bunuri. Bărbatul a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă, fiind acuzat de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consumul propriu.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3661 secunde