Constănțean amendat după ce s-a "plimbat" cu pistolul, în miez de noapte!

408
Constănțean amendat după ce s-a

Articole de la același autor

Un constănțean de 37 de ani a fost amendat, în noaptea de duminică spre luni, atât pentru nerespectarea restricțiilor privind ordonanțele militare, cât și pentru că a ieșit cu pistolul cu aer comprimat în miez de noapte!

Era trecut de miezul nopții când un apel la numărul unic de urgență 112 sesiza că un taximetrist de 22 de ani ar fi fost amenințat de un client. Sesizarea a fost preluată de un echipaj al Poliției Locale Constanța, care au pornit spre locul indicat în apel, reușind să oprească mașina pe Bulevardul Mamaia.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul de 37 de ani avea asupra lui, în momentul în care s-a urcat în mașină, un pistol cu aer comprimat, iar din cauza faptului că șoferul taxiului nu se simțea în siguranță, pistolul a fost pus în portbagaj, fără ca asupra taximetristului să fie exercitate acte de violență sau amenințări.

Polițiștii locali l-au amendat pe bărbatul în cauză, cu o sancțiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.M 3/2020, acesta fiind predat polițiștilor Secției 1, care au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 5.000 de lei, la Legea 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9564 secunde