Constănțean acuzat de înșelătorie, prins la frontieră

221
Constănțean acuzat de înșelătorie, prins la frontieră - depistatlavamaveche-1525880620.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetățean român pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile române, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. 


"În data de 08.05.2018, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român N.S., în vârstă de 19 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, pasager într-un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în România. Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare de către autoritățile române, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune", spun reprezentanții Gărzii de Coastă.


Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5833 secunde