Constanța, plină de jandarmi, în acest weekend!

406
1
Constanța, plină de jandarmi, în acest weekend! - img201706231651411-1508491352.jpg

Articole recomandate

În acest sfârșit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


Astăzi, 20 octombrie, se va acționa pentru asigurarea ordinii publice și protecția participanților la o acțiune de protest organizată de Grupul Civic Baricada Verde, în Parcul Tăbăcărie.


Sâmbătă, 21 octombrie a.c., începând cu ora 10.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de rugby dintre echipele C.S. Năvodari și S.C.M. Gloria Buzău, ce va avea loc pe stadionul Flacăra din Năvodari.
În aceeași zi, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona stadionului Mihail Naca din Constanța, unde va avea loc partida de rugby dintre echipele A.C.S. Tomitanii Constanța și R.C.M. Galați, cu începere de la ora 14.00.


Tot sâmbătă, în intervalul orar 12.30-16.30 oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților la un marș de protest pentru susținerea libertății de decizie parentală în privința vaccinării obligatorii, ce va avea punctul de plecare în zona Harta Cetății de pe Bulevardul Ferdinand.


Duminică, 22 octombrie a.c., începând cu ora 15.00, jandarmii vor avea în atenție desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanța și B.C.M.U. Argeș Pitești, ce va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanța.


Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.


Comentează știrea

Ismail via brussel
20 octombrie 2017
Minzerie

Jandarmeria Română sunt câini pasnici a guvernului României care ne otrăvește cu corupția .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4169 secunde