"Constanța Pedalează" se pregătește de start

259
2

Articole de la același autor

Constănțenii se pregătesc de unul dintre evenimentele devenite deja tradiție în orașul de la malul mării: "Constanța Pedalează". Evenimentul, care va avea loc, duminică, 31 mai, va reuni toți iubitorii de sport și de vehicule cu două roți de la malul mării. 


"Indiferent de vârstă sau de profesie, pe 31 mai, la ora 10.00, peste 400 de participanți vor lua startul într-o competiție în care miza este un plus de mișcare pentru viață. Aceștia vor pleca din parcarea Telegondolei (intrarea în stațiunea Mamaia) și vor parcurge cel mai lung traseu de până acum: Aqua Magic - Cazino - Butoaie (zona Mamaia Nord) și retur", ne-au precizat organizatorii evenimentului. 


Organizatorii acestui eveniment sunt Spitalul Privat Isis și Asociația Clubul Isis. 


Constănțenii care doresc să pedaleze, dar nu au propria bicicletă, pot solicita una printr-un email trimis pe adresa [email protected]. Toți constănțenii interesați sunt așteptați la start, duminică, la punctul indicat mai sus.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Secretar UTC
26 mai 2015
Un fel de Cantarea Romaniei

"Constanta Pedaleaza" este un fel de parada,ca sa vada utecistii/tesedistii ca la Constanta se face sport.Cind o sa ajungem in siguranta pe bicicleta din Constanta Sud(poate din Mangalia sau Eforie) pana la Navodari atunci aveti voie sa vorbiti.Altfel,Cantarea Romaniei.Apropo,cu ghirlande si stegulete avem voie ? Sa ne traiesti Fagadaule !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Biciclist lovit de mașină
Vineri, 09 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Biciclist lovit de mașină
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Ce se mai fură în județul Constanța
Sâmbătă, 21 Martie 2015
Stire din Social : Liber la pedalat, în Constanța
Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Constanța pedalează pe 5 octombrie
Pagina a fost generata in 1.0853 secunde