Conflict aplanat de către jandarmii constănțeni, în zona instanțelor judecătorești

513
Conflict aplanat de către jandarmii constănțeni, în zona instanțelor judecătorești - 646x4042-1548336322.jpg

Articole recomandate

Astăzi, 24 ianuarie, în jurul orei 12.30, în zona adiacentă instanțelor din municipiul Constanța, s-a produs un conflict între mai multe persoane. Jandarmii aflați în cadrul dispozitivului de pază au observat situația creată, au anunțat dispeceratul unității și au solicitat sprijin din partea colegilor.


Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la fața locului și au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenționau să fugă la vederea oamenilor legii. 


În vederea stabilirii situației de fapt, 11 persoane au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție Constanța, unde au fost sancționate contravențional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11000 lei, reținându-se în sarcina acestora un concurs de contravenții(constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârși acțiuni ilicite, contrare ordinii și liniștii publice și normelor de conviețuire socială, precum și provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice) prevăzut de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3583 secunde