Condamnat la închisoare după ce și-a înjunghiat amicul în spate, din răzbunare!

Joi, 29 Octombrie 2020
51


Un bărbat de 36 de ani a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un alt bărbat, în scara unui bloc din zona ICIL a municipiului Constanța. 


Incidentul a avut loc în seara zilei de 2 martie 2020, când Daniel Lupea, împreună cu iubita lui, era în vizită la un amic. Aflând că în aceeași locuință urmează să vină și Daniel C., un bărbat care i-ar fi sustras niște bani, inculpatul a decis să se răzbune. Drept pentru care, a ieșit pe scara blocului și a așteptat victima în întuneric, iar în momentul în care și-a făcut apariția, i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în spate. „Victima a prezentat leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător-posibil cuțit sau similar, leziunile traumatice pot data din 2 martie 2020, și necesită circa 20 de zile de îngrijiri medicale, viața victimei fiind pusă în primejdie prin hemopneumotorax stâng, pentru care a necesitat intervenție chirurgicală de urgență”, au arătat anchetatorii. 


Inculpatul a fost acuzat de tentativă de omor, arestat preventiv, iar cazul a ajuns în atenția magistraților Tribunalului Constanța. Judecătorii l-au condamnat pe inculpat la șase ani de închisoare cu executare. Decizia poate fi atacată la instanța superioară. 
Pagina a fost generata in 0.2754 secunde