Comerțul ambulant de pe plajă, în atenția jandarmilor constănțeni

178
Comerțul ambulant de pe plajă, în atenția jandarmilor constănțeni - jandarmieforie1-1596822615.jpg
O femeie a fost sancționată contravențional, după ce a fost surprinsă pe plajă, în Eforie, în timp ce comercializa în mod ilegal articole vestimentare. Joi, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța se aflau în misiune în stațiuni. Pe plaja din Eforie aceștia au surprins o femeie care oferea spre vânzare mai multe haine, "la un preț avantajos". Femeia nu are documente de proveniență pentru bunuri, care erau inscripționate cu mărci cunoscute. Existând suspiciunea că bunurile erau contrafăcute, jandarmii le-au reținut în vederea confiscării.

De menționat că în ziua respectivă militarii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei, pentru comerț sau prestări de servicii ilicite, pe plajă.

"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate", au precizat jandarmii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6086 secunde