Coliziune pe contrasens! Un microbuz și două autoturisme, implicate în accident

128
Coliziune pe contrasens! Un microbuz și două autoturisme, implicate în accident - ddd-1578232541.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Botoșani au activat, duminică, Planul Roșu de Intervenție în urma unui accident produs pe DN 29 D, în care au fost implicate un microbuz care transportă pasageri și două autoturisme. 13 persoane sunt implicate, una fiind în stop cardio-respirator, transmite News.ro.

"Accident rutier produs între un microbuz de transport persoane și 2 autoturisme, în localitatea Gorbanești, pe DN 29 D. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului", a transmis, duminică, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Sursa citată a precizat că spre zona incidentului rutier au fost trimise 2 mașini de stingere, o descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Misiunea este în dinamică, au mai precizat pompierii.

Ulterior, IGSU a transmis că în accident sunt implicate 13 persoane, nouă din microbuz și patru din autoturism. "Una dintre victime este în stop cardio-respirator și i se aplică măsurile salvatoare de viață de către echipajele medicale aflate la fața locului. Alte 7 vor fi transportate la spital, pentru investigații suplimentare", a mai transmis IGSU.

La rândul lor, polițiștii din Botoșani au precizat că, din primele date, conducătorul unul autoturism ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu microbuzul ce se deplasa spre municipiul Botoșani. "În acest moment polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului", a transmis IPJ Botoșani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0695 secunde