Cod roșu la Ambulanța București! 13 tentative de suicid

182
Cod roșu la Ambulanța București! 13 tentative de suicid - 1-1577347187.jpg

Articole recomandate

Peste 1.000 de persoane din Capitală au solicitat ajutorul ambulanței în ultimele 24 de ore și au acuzat probleme digestive sau au consumat prea mult alcool. Dintre acestea, 726 au fost urgențe cod roșu, iar 13 persoane au încercat să se sinucidă, conform HotNews.

"În ultimele 24 de ore, 1.098 de persoane au avut nevoie de ambulanța București-Ilfov. Dintre acestea, 726 de persoane au prezentat urgențe de cod roșu, respectiv cazuri foarte grave și urgențe de cod galben. Dintre persoanele care au prezentat urgențe, 49 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanță. S-a solicitat ambulanța pentru toate motivele de solicitare, ca în orice zi a anului", a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

De remarcat în această perioadă au fost problemele digestive - 179 de persoane au acuzat astfel de probleme în ultimile 24 de ore.

"Au fost și 20 de persoane care au consumat mai mult alcool și au avut nevoie de ambulanță. Au fost și 13 persoane cu tentative de suicid - din fericire, niciun caz nu s-a finalizat tragic", a mai spus sursa citată. Pentru a evita situațiile neplăcute, medicul Alis Grasu precizează că, în continuare, trebuie moderație și cumpătare în jurul mesei de sărbători.

"Când ne referim la cumpătare, nu ne referim, doar la mâncare, ci și la consumul de băuturi alcoolice. Va trebui să avem multă grijă. În ceea ce privește preparatele, va trebui să ținem cont de fpatul că o treime din farfuria felului principal trebuie să fie carne, iar restul să fie legume sau salată", a mai spus aceasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6237 secunde