COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Oameni salvați din nămeți, la Kogălniceanu. Mai sunt și alte persoane blocate pe drumuri

457
COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Oameni salvați din nămeți, la Kogălniceanu. Mai sunt și alte persoane blocate pe drumuri - iarnazapadajudetutilajedezapezir-1483692288.jpg

Articole de la același autor

Zona comunei Mihail Kogălniceanu este una dintre cele mai afectate locuri ale județului Constanța, mai mulți șoferi rămănând înzăpeziți pe DN2A, în apropierea localității. Mai multe persoane care veneau dinspre Hârșova și voiau să ajungă la Constanța au rămas blocate. Primarul din Kogălniceanu a trimis utilaje de deszăpezire, iar acum oamenii sunt în siguranță. 


Nu la fel de norocoși sunt alți șoferi, blocați între Kogălniceanu și Ovidiu. De asemenea, salvatorii se îndreaptă spre ei, însă înaintează cu dificultate din cauza viscolului. 


"Am luat oamenii care erau înzapeziți în mașini, pe drumul național. Este vorba despre mai multe persoane care veneau dinspre Crucea și se îndreptau la Constanța, dar s-au împotmolit. 


Am trimis utilajele de deszăpezire și acum ei sunt în siguranță, îi avem cazați în localitate, le-am dat ceai și tot ce au nevoie. De asemenea am mai trimis 2 utilaje între spre sensul giratoriu de la Celsy, acolo unde alte persoane sunt blocate, dar din păcate înaintăm cu greutate. Începând de la ora 04.00 am început să intervenim", a precizat pentru "Cuget Liber", Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu,. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4409 secunde