COD PORTOCALIU DE VISCOL / Autostrada Soarelui, ÎNCHISĂ PARȚIAL! Află cum se circulă în acest moment

7873
1
COD PORTOCALIU DE VISCOL / Autostrada Soarelui, ÎNCHISĂ PARȚIAL! Află cum se circulă în acest moment - politia-1519653456.jpg

Articole de la același autor

Potrivit anumitor surse, pe tronsonul situat între Km 160 și 212, nu se poate circula. Este vorba despre sectorul situat între Constanța și Cernavodă. Momentan, informația nu a fost confirmată de vocea unică Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în timp ce reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța au confirmat și au anunțat că vor emite o informare de presă într-un timp scurt.


Începând cu ora 16:30 s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă cuprins între Cernavodă și Constanța, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero. Se va circula deviat pe DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar, și pe DN 3, între Murfatlar și Constanța. "Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au precizat reprezentanții CNAIR.


Comentează știrea

IULIAN
27 februarie 2018
Blocaj

Mai mult blocați voi autoritățile. E mai simplu să închizi si gata. Am văzut la branest utilaje care merge cu lama ridicata. Trebuie sa faca coloana si se meargă. Pe autostradă s a circulat bine la dus.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3385 secunde