Cluburile de pe litoral, sancționate drastic pentru înghesuială

210
Cluburile de pe litoral, sancționate drastic pentru înghesuială - cluburiamendate-1597593854.jpg

Articole de la același autor

Forțele de ordine au descins, din nou, în cluburile de pe litoral, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Au avut și motive: mai multe localuri au ignorat restricțiile impuse de limitarea răspândirii coronavirusului și au organizat petreceri în toată regula, cu zeci și chiar sute de participanți. Ba chiar, administratorii unor localuri au ignorat avertizările polițiștilor și au continuat petrecerile.

Peste 360 de forțe de ordine - polițiști, jandarmi, pompieri, reprezentanți ai instituțiilor abilitate de control din județul Constanța - au descins, sâmbătă noaptea, în localurile de pe litoralul românesc. În continuare, principala preocupare rămâne respectarea distanțării sociale, în vederea prevenirii răspândirii Covid-19. Este vorba despre preocuparea autorităților, căci, după cum au descoperit oamenii legii, atât administratorii localurilor, cât și turiștii au fost mai interesați de găsirea unor moduri distractive de petrecere a timpului liber decât de distanțare socială.

Așa se face că au fost verificate aproape 200 de societăți comerciale și au fost aplicate peste 180 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 200.000 de lei. De asemenea, șase firme care nu au respectat măsurile de diminuare a riscurilor Covid-19 au primit amenzi de 61.000 de lei.

De exemplu, în stațiunea Mamaia, oamenii legii au ajuns în cluburile Nuba, Loft și Breeze, unde au descoperit petreceri în toată regula, unde nu erau respectate măsurile restrictive. Drept pentru care, fiecare club a fost amendat cu câte 5.000 de lei. Ulterior, două dintre cluburi, respectiv Nuba și Loft au mai primit câte 10.000 de lei, pentru că nu au ținut cont de indicațiile polițiștilor. 


În Costinești, polițiștii au amendat alte două localuri, Office și Km 0, unde nu erau respectate măsurile restrictive, iar în Vama Veche a fost sancționat cu 10.000 de lei administratorul localului Vizavi.

"Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de distanțare socială pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor", au atras atenția oamenii legii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6128 secunde