CLIPE TERIBILE! Un autocar românesc a explodat pe o autostradă din Austria

529
CLIPE TERIBILE! Un autocar românesc a explodat pe o autostradă din Austria - img07347400-1537956421.jpg

Articole recomandate

Un autocar românesc a explodat pe o autostradă din Austria miercuri dimineață. Flăcări uriașe au înghițit imediat mașina, fiind nevoie de intervenția a 65 de pompieri pentru a stinge incendiul.

Autocarul etajat românesc a fost cuprins de foc la motor pe A21, în Austria, în direcția spre Viena. Flăcări uriașe au apărut în spatele mașinii și șoferul a mai avut timp doar să tragă pe banda de urgență. El și alți doi pasageri care se aflau la bord au coborât în fugă și câteva clipe mai tîrziu autocarul a explodat.

Din fericire, nu au existat victime, autocarul neavând alți pasageri. Cinci mașini speciale de pompieri și 65 de pompieri au intervenit apoi pentru stingerea focului.

Autocarul a fost complet distrus, iar traficul oprit total pe ambele sensuri pe autostradă, unde nu s-a mai putut circula din cauza fumului dens.

Poliția austriacă a anunțat de asemenea că a întocmit 30 de procese verbale pentru șoferi care au trecut pe lângă incedndiu filmând sau făcând fotografii cu telefoanele mobile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3531 secunde