Circulație bară la bară pe Valea Prahovei. Polițiștii deviază circulația pe DN1A

146
Circulație bară la bară pe Valea Prahovei. Polițiștii deviază circulația pe DN1A - trafic-1562502132.jpg

Articole recomandate

​Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, duminică, pe Valea Prahovei, din cauza aglomerației pe sensul spre București, în Comarnic circulându-se cu 30 - 40 de kilometri la oră. Polițiștii le recomandă șoferilor să folosească DN1A Săcele – Cheia – Ploiești și DN 73. 


Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația rutieră se desfășoară bară la bară pe DN 1 Ploiești - Brașov, la Comarnic, pe sensul de coborâre, între kilometrii 100 și 105, și în stațiunea Bușteni, în ambele sensuri, între kilometrii 128 și 131, unde s-au format coloane. În zonele centrale se circulă cu 30-40 de kilometri la oră. 


În județul Brașov, din cauza aglomerației, polițiștii deviază traficul pe ruta ocolitoare pe DN1A Săcele – Cheia – Ploiești, pentru cei care circulă pe DN 1, dinspre Brașov spre Valea Prahovei. Se aplică și devierea (la nivel de recomandare) de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Brașov și apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Pitești pe DN73 și apoi spre București pe autostrada A1. 


Polițiștii îi mai avertizează pe șoferi să nu oprească nejustificat pe banda de urgență a autostrăzilor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.49 secunde