Circulația pe Podul Agigea se închide total, de la 1 septembrie

1347
2
Circulația  pe Podul Agigea  se închide total,  de la 1 septembrie - circulatia-1471274558.jpg
Circulația pe podul de la Agigea va fi închisă integral de la 1 septembrie, traficul urmând să fie reluat, în condiții normale, pe două benzi, până la finele anului, a declarat Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

"Podul de la Agigea e un pod a cărui reabilitare a început de foarte mult timp. Lucrările au fost sistate în 2014, deci e o problemă istorică acolo. De la începutul anului, podul de la Agigea a fost pe lista mea de priorități, alături de groapa de pe autostrada Sibiu - Orăștie și DN 76 Deva - Oradea. De la 1 sep-tembrie, avem în plan închiderea totală a circulației pe acest pod și să se intre în plin cu lucrări de execuție. Mai sunt două hobane de schimbat și până la sfârșitul anului să redeschidem traficul în condiții normale, pe două benzi, în condiții de siguranță. În paralel cu deschiderea traficului, vor mai fi lucrări de întreținere de genul protecții corozive, vopsitorii, dar se pot executa fără probleme", a spus Homor, citat de digi24.ro.

"Autostrada Soarelui va intra în reparații"

Directorul general al CNADNR a anunțat, totodată, că Autostrada Soarelui va intra în reabilitare în martie 2017, cu traficul restricționat pe câte o bandă, dar lucrările vor fi gata până la începutul sezonului estival.

"Autostrada Soarelui va intra în reparații. Este o porțiune destul de perimată. Durata de viață a lucrărilor a expirat și după fiecare iarnă apar gropi în zonă. Mie nu îmi place cârpeala și în zona respectivă vom intra cu lucrări consistente, schimbarea întregului sistem rutier în profunzime. Nu va fi închisă, ci doar restricționat traficul pe câte o bandă. Acest lucru se va întâmpla din martie sau de la începutul sezonului de lucru 2017, pentru ca imediat după iarnă să nu facem cârpeli, ci să intrăm și să facem lucrări de calitate. Lucrările durează două luni. Va fi gata până în sezonul estival", a precizat directorul CNADNR. 

Comentează știrea

Ștefan
16 august 2016
E clar că avem de-a face cu o metodă științifică de terorizare a populației și cu un sabotaj abject împotriva turismului romanesc

Acest nemernic, Cătălin HOROR (sic!) spune că podul a fost pe lista lui de priorități de la începutul anului. Dar el nu a făcut absolut nimic și că încontinuu a mințit, ca un copil cretin, că circulația se va relua pe 4 benzi ( de la 15 iunie, apoi de la 30 iunie, apoi de la 15 iulie etc, etc.). Acum, ca acțiunile de sabotaj ale celor de la CNADR să fie desăvîrșite, fac culmea nebuniei: opresc circulația de la 01 septembrie, adică în plin sezon. Scîrbe infame, teroriștii sunt copii nevinovați pe lîngă voi. Alte lucrări criminale ale leprelor de la CNADR sunt parapetele montate pe mijlocul străzilor. Astfel de parapete au fost montate între C-ța – Ovidiu, C-ța – Eforie etc. și sunt ABSOLUT CRIMINALE deoarece ȘOSELELE NU AU FOST PROIECTATE DE LA ÎNCEPUT PT. ACESTE PARAPETE, astfel că montarea lor duce la îngustarea benzilor 2 de pe ambele sensuri. La aceste lucrări teroriste se adaugă și faptul că marginea din dreapta a benzii 1 (de pe fiecare sens) e foarte înaltă față de porțiunea de pămînt (șoseaua C-ța – Ovidiu) sau are un șanț nebun (C-ța – Eforie), astfel că șoferii de pe banda 1 tind să meargă spre 2, iar cei de pe 2, de frica parapetului, tind să meargă spre 1. Singurul rol al acestor parapete criminale e acela de aduce bani în buzunarul nemernicilor care le-au montat și care ar trebui acuzați de acte de terorism împotriva populației.

agigean
16 august 2016
oare se inchide podul

Conform situatiei de la fata locului pot confirma ca firma de reparatii ce a preluat lucrarile de la vechiul constructor isi retrage si ultimile containere de birouri si ateliere din zona podulu Agigea ( pe dreapta in sensul de mers catre Constantai.Vineri au plecat cu 2 transporturi si din toata organizarea de santier au mai ramas doar 2 containere birou din cele 30 bucati initiale. Asta inseamna ca se pregatesc intens!!!!! SA PLECE Nu va tementi nu incepe nici o reparatie dupa 1 septembrie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5244 secunde