Circa o tonă de deșeuri plastice au ars într-un incendiu la un centru de dezmembrări din Focșani

176
Circa o tonă de deșeuri plastice au ars într-un incendiu la un centru de dezmembrări din Focșani - 20situatiimobile-1588874371.jpg

Articole recomandate

Circa o tonă de deșeuri plastice și materiale textile au ars într-un incendiu care a izbucnit, joi seara, la un centru de dezmembrări auto situat la periferia municipiului Focșani, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, informează agerpres.ro.


"Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu scăpat de sub control, în curtea unui centru de dezmembrări auto situat la periferia municipiului Focșani. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 18,35. La momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.


Potrivit sursei citate, au ars circa o tonă de deșeuri plastice, 50 kg materiale textile și 10 anvelope auto provenite din dezmembrări.


Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6789 secunde