Circ pe podul de la Agigea. Șoferii sunt exasperați: unde sunt muncitorii?

1350
5
Circ pe podul de la Agigea. Șoferii sunt exasperați: unde sunt muncitorii? - paznicii1-1473960002.jpg

Articole de la același autor

Circ în ceea ce privește reabilitarea podului de la Agigea. CNADNR a scos din "joben" graficul de lucru doar după ce presa a relatat cum circulația pe podul nou de la Agigea este blocată, în timp ce pe vechiul pod șuieră vântul. 


Asemenea zilelor trecute, nici ieri nu s-a putut vedea picior de muncitor la pod. În schimb, o "armată" de paznici a avut misiunea de a împiedica, pe domeniul public, orice persoană care a vrut să fotografieze sau să filmeze "activitatea" de la pod. "Este nevoie de autorizație", spune unul dintre paznici, care a încercat să-l împiedice pe fotoreporterul "Cuget Liber" să-și exercite meseria. 


După inflamarea spiritelor, CNADNR a venit cu un grafic al lucrărilor, întocmit de antreprenorul Implenia, ce se împarte în trei etape. Între 12 și 18 septembrie, se fac lucrări premergătoare necesare pentru siguranța și protecția muncii și verificarea stării tehnice a hobanelor după perioada de suspendare a lucrărilor. Astăzi, va fi transmis un raport de inspecție al proiectantului Iptana. Apoi vor fi puse panouri de semnalizare rutieră și agenți trafic, vor fi verificate și completate schelele de acces la anco-rajele inferioare și superioare. 


De asemenea, în această perioadă, se face verificarea macaralei turn, verificarea instalației electrice de furnizare de energie pentru execuția lucrărilor, remobilizarea echipamentelor și utilajelor. 


Din 19 septembrie și până pe 12 octombrie, constructorul va demonta ho-bana nr. A6 și o va monta pe cea nouă. Din 13 octombrie, constructorul prezent pe șantier va demonta hobana A7 și o va monta pe cea nouă, lucrările fiind estimate să dureze până pe 5 noiembrie.


După 6 noiembrie, timp de 15 zile, vor fi realizate cutiile pentru ancorajele din capul pilonului și va fi demontat sistemul de monitorizare a mărcilor tensiometrice. După 13 noiembrie și până pe 14 de-cembrie, vor fi demontate schelele de inspecție sistem de monitorizare mărci tensiometrice, iar din 15 decembrie și până la jumătatea lunii februarie, va fi demontat și sistemul de prindere ancoraj pentru hobanele provizorii C3 și C8. 


Comentează știrea

un curios
16 septembrie 2016
teapa

Nu au inchis podul ca sa se lucreze ci ca sa nu se mai circule.

Dumitru
16 septembrie 2016
Pod agigea

Este o adevarata bataie de joc fata de cetateni.chiar nu va este rusine?

Dumitru
16 septembrie 2016
Pod agigea

Afisati graficul de lucru pe panouri la capetele podului!daca dati dovada de transparenta si nu aveti nimic de ascuns.

fani
16 septembrie 2016
podul uitat ..

Secventa cu interdictia de filmare cred ca se putea rezolva mult mai simplu :cu o drona .Primaria Agigea ar putea monta o camera WEB pe unul din stalpii din aproprierea podului si se va putea urmari in timp real ce se intampla pe santierul podului .

Sorin
16 septembrie 2016
Jaf national

Fara nici o gluma,ar trebui facute niste reportaje care sa fie apoi trimise im mod official principalelor televiziunti din lume si forurilor europene,cu mentiunea ca CNADNR este o companie de fapt antinationala si este un exemplu la nivel mondial de cum sa nu faci daca vrei infrastructura. Pe bune,poate doar asa va primi guvernul indicatii de la UE de undeva,sa arunce dracului la ghena firma asta cacacioasa. Altfel,zi de zi se dovedeste ca mafia este cea care conduce tara sub obladuirea oficialior si ca special avem firme care efectiv jefuiesc economia, pentru huzureala unor potentati.Cred cu toata sinceritatea ca acest CNADNR este doar o sursa de castig nesimtit,treaba cu drumurile si podurile fiind doar o activitate secundara,fara importanta reala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3357 secunde