X
X
Mai multe ştiri online:

Circ făcut de un constănțean beat, la parcul auto, pentru o mașină ridicată de Poliția Locală!

Ştire online publicată Vineri, 06 Decembrie 2019. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Supărat foc de faptul că i-a fost ridicată mașina, un bărbat a făcut scandal în parcul auto, ba chiar a încercat să plece la volanul autoturismului său. După tot circul, constănțeanul s-a ales și cu un dosar penal. 


Situație fără precedent, ieri, la parcul auto al Primăriei Constanța, de pe strada Caraiman, unde sunt depozitate autoturismele ridicate de polițiștii locali. Un bărbat de 43 de ani, căruia îi fusese ridicat autoturismul întrucât fusese parcat neregulamentar, a venit să-și facă dreptate singur. 


"Bărbatul a pândit momentul când poarta a fost deschisă pentru ca mașinile angajaților și cea de ridicări să poată ieși din unitate și a intrat în parcare pentru a-și recupera mașina. După un schimb dur de replici cu angajații, omul s-a dus glonț către mașina lui și s-a suit la volan cu gândul să o recupereze. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curte, iar pe imagini se vede cum șoferul ajunge în dreptul porții și vrea să forțeze ieșirea", au descris cele întâmplate reprezentanții Primăriei Constanța. 


La prima poartă, un angajat a încercat să blocheze ieșirea, dar bărbatul a reușit să treacă, demarând în trombă spre a doua poartă, care era deja închisă. 


"Furios că nu poate ieși, bărbatul s-a dat jos din autoturism și a început să tragă de poartă. Angajații au opus rezistență, moment în care bărbatul a încercat să dea cu mașina peste ei", au mai arătat reprezentanții municipalității. 
Circul a continuat, angajații parcului auto au apăsat butonul de panică, iar bărbatul a sunat la 112, reclamând că este ținut sechestrat în incinta instituției. 


La fața locului au ajuns polițiștii de la Secția 5, dar și un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere. În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit că bărbatul recalcitrant era sub influența băuturilor alcoolice. Drept pentru care, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru violare a sediului profesional și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Totodată, a fost amendat pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgență 112. 


"Autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL. 


Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului, până la momentul eliberării. Paza acestui dispozitiv se realizează atât cu agenți, cât și prin intermediul camerelor de supraveghere video. 
Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop", au atras atenția reprezentanții administrației locale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2519 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4076 secunde