X
X
Mai multe ştiri online:

Cine vrea să se angajeze în Armată? Peste 1.000 de posturi de soldat/SGP disponibile

Ştire online publicată Joi, 20 Aprilie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Ministerul Apărării Naționale recrutează candidați pentru ocuparea a 1.656 de posturi de soldat/gradat profesionist - seria a II-a 2017. Doritorii se vor putea înscrie până în data de 30 iunie. Cei interesați trebuie să se adreseze pentru oferta completă, detalii și întocmirea dosarului de candidat, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul.

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele: vârsta între 18 ani, împliniți până la data începerii programului de instruire, și cel mult 50 de ani, împliniți până la data încheierii primului contract de angajare; absolvirea cel puțin a învățământului general obligatoriu (10 clase) sau dovedirea absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire.

Selecția candidaților se va desfășura în perioada 29 mai - 15 septembrie 2017. Repartizarea candidaților pe unități militare/funcții va avea loc în perioada 3 - 5 octombrie 2017. Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție se va face în data de 06 noiembrie, iar a celor cu stagiu militar, în data de 3 ianuarie 2018.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4404 secunde