Cine este tânărul care a murit după ce a căzut de la etaj, la Mangalia

Luni, 03 August 2020
16967
Azi noapte, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și polițiștii au fost sesizate că pe o stradă din municipiul Mangalia a avut loc un incident fatal, un bărbat a căzut de la etajul trei al unei clădiri. 


La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, dar și polițiștii, care au constatat că era vorba despre un bărbat de 25 de ani, din municipiul Mangalia, care a căzut de la balconul uscătorului comun, de pe casa scării blocului. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul a decedat. 


Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cauza și împrejurările în care a survenit decesul. 


Tânărul în vârstă de 25 de ani, Sedan A., este instrumentist, într-o formație constănțeană, iar moartea lui a luat prin surprindere apropiații, prietenii și cei care îi apreciau muzica. "Te-ai stins prea devreme, fratele meu cu suflet frumos. Condoleanțe tuturor rudelor!", este unul dintre mesajele postate de apropiați pe pagina de socializare. 


Pagina a fost generata in 0.2926 secunde