X
X
Mai multe ştiri online:

Cine este tânărul care a murit după ce a căzut de la etaj, la Mangalia

Ştire online publicată Luni, 03 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Azi noapte, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și polițiștii au fost sesizate că pe o stradă din municipiul Mangalia a avut loc un incident fatal, un bărbat a căzut de la etajul trei al unei clădiri. 


La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, dar și polițiștii, care au constatat că era vorba despre un bărbat de 25 de ani, din municipiul Mangalia, care a căzut de la balconul uscătorului comun, de pe casa scării blocului. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul a decedat. 


Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cauza și împrejurările în care a survenit decesul. 


Tânărul în vârstă de 25 de ani, Sedan A., este instrumentist, într-o formație constănțeană, iar moartea lui a luat prin surprindere apropiații, prietenii și cei care îi apreciau muzica. "Te-ai stins prea devreme, fratele meu cu suflet frumos. Condoleanțe tuturor rudelor!", este unul dintre mesajele postate de apropiați pe pagina de socializare. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31426 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3796 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1428 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1390 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4825 secunde