CINE ESTE ȘOFERIȚA CARE A PROVOCAT DEZASTRUL DIN ZONA GĂRII CFR CONSTANȚA. Ce arată alcooltestul

31114
6
CINE ESTE ȘOFERIȚA CARE A PROVOCAT DEZASTRUL DIN ZONA GĂRII CFR CONSTANȚA. Ce arată alcooltestul - acc-1518508954.jpg
Un accident rutier grav cu 10 mașini implicate, s-a produs azi noapte, în zona Gării CFR. Evenimentul a fost provocat de o șoferiță, în vârstă de 54 de ani, care a izbit un stâlp după ce s-a răsturnat cu autoturismul Audi Q7 pe care-l conducea. Femeia se numește Nicoleta Dogărescu. A ieșit 0 la testarea alcooltest.



Citește și ACCIDENT CU 10 MAȘINI IMPLICATE ȘI UN STÂLP DĂRÂMAT, ÎN ZONA GĂRII CONSTANȚA. Ce spune Poliția Rutieră despre acest incident


"La data de 13 februarie a.c, ora 01.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, unde o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand. Femeia ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se și avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.", spune Poliția Constanța. 

Comentează știrea

Soferitze de Duminica
13 februarie 2018
Soferitze de Duminica

Daca avea masina normala nu pierdea controlul.. din pacate sa conduca Q7 s-a dovedit a fi peste puterile ei...

ct
13 februarie 2018
normal...

pai, daca Nu este "motostivuitor" cum zicea madama aia de la agentia pt egalitate de sanse f/b.... madam gratiela draghici, ati vazut la tv, agentie de stat, cca 50 angajati ( evident politic) care taie frunza la caini, pe banii NOSTRI... era bine sa ne fi spus reporterul si salariile lor, pentru ca trebuie sa fie publice ! revenind, e clar ca dincolo de aptitudinile reduce in sofat, 80% dintre dne sunt si inconstiente.... masini de zeci de mii de euro, dar nu au bani de hand free, 50-100 lei !

Popescu
13 februarie 2018
O soferita proasta

Cat de tampita sa fii sa produci asemenea nenorocire? ii doresc sa nu fie asigurata, sa vad cum va plati reparatiile la 12 masini. Suspendai-i carnetul pe viata. E pericol public! Se credea invincibila?

Hollywood
13 februarie 2018
Până la urmă....

... o cheamă Dogarescu de 54 ani sau Preda de 36 ani?! Sunteți chiar atât de tâmpiți la zcl încât mențineți pe site prostia ca sa vă vadă toată lumea. E trecut de jumatea zilei și tot n-ați fost in stare să editați știrea! Plm.

DNA
13 februarie 2018
Nu era ea la volan ci barbatul baut sau drogat

La volan era barbatul din masina care era ori baut ori drogat.Sunt camere video in zona

Eu panakotul
19 februarie 2018
panakoata

o panakoata muista

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6324 secunde