Cine este Daniel Gabriel Husein, interlopul care i-ar fi înjunghiat pe baschetbaliști în Brăila

1738
Cine este Daniel Gabriel Husein, interlopul care i-ar fi înjunghiat pe baschetbaliști în Brăila - danielgabrielhusein-1537107150.jpg

Articole recomandate

Unul dintre principalii suspecți ai atacului asupra celor doi baschetbaliști americani de la ACS Cuza Sport Brăila, înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o terasă din centrul Brăilei, este interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de ''Dasaev'', potrivit unor surse apropiate anchetei.


Anchetatorii au stabilit deja, pe baza imaginilor video din clubul unde s-a petrecut atacul, identitatea tuturor celor implicați în caz, iar polițiștii au pornit pe urmele acestora.


Cunoscutul interlop Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism și viol și este recunoscut pentru fapte extrem de violente.


''Cercetările se efectuează sub conducerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila'', a declarat pentru Agerpres de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.


Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noaptea pe o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă, și Joseph McClain, de 25 de ani.


Sportivii au fost operați la Spitalul Județean de Urgență Brăila și cel aflat în stare gravă, cu un plămân perforat, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din București.


''Pacientul de 24 de ani, care are plămânul perforat, se află în elicopter în drum spre București. Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 25 de ani, se află în terapie, cu stare generală echilibrată hemodinamic și respirator, se reface după intervenția chirurgicală de astă noapte'', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Brăila, Alina Neacșu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2416 secunde