CINE ESTE CĂMĂTARUL CONSTĂNȚEAN, prins în flagrant de polițiști

Joi, 11 Aprilie 2013, 20:38
2545
Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au prins în flagrant un bărbat suspectat de șantaj. Un constănțean de 28 de ani a luat cu împrumut de la Etem Ali, de 42 de ani, din Constanța, 6.000 de euro, bani pe care i-a returnat parțial, totodată achitând și dobânzi specifice cămătăriei, în valoare de 1.000 de euro pe lună. 


În luna martie, Etem Ali i-a solicitat persoanei în cauză datoria, dar și dobânzile aferente. Pentru că victima nu a avut posibilitatea de a-i returna banii, acesta a fost amenințat, în repetate rânduri. Ba mai mult, Etem Ali s-a prezentat personal la locul de muncă al bărbatului, unde a și provocat un scandal.


Ieri, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant. Astfel, acesta a fost prins având asupra sa 16.000 de lei și 950 de euro, bani primiți de la tânărul de 28 de ani. În urma flagrantului, Etem Ali a fost condus la sediul IPJ Constanța pentru audieri. Acesta este acuzat de șantaj, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și cămătărie. Bărbatul a fost reținut, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2898 secunde