Cinci butelii au explodat la vila familiei Iuruc, de pe bulevardul Mamaia (galerie foto)

2198
Cinci butelii au explodat la vila familiei Iuruc, de pe bulevardul Mamaia (galerie foto) - 2be2dfa705464fc15b5ce1f1971abf65.jpg

Articole de la același autor

Șase autospeciale au intervenit, ieri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o vilă aflată în construcție, de pe bulevardul Mamaia, din Constanța. Misiunea pompierilor a fost cu atât mai dificilă cu cât focul a fost la înălțime, iar de jur împrejur se aflau un restaurant, o vulcanizare, alte imobile de locuit și liceul Energetic.
Nu mai puțin de cinci butelii au explodat, patru pe acoperiș și una la subsolul clădirii. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" Constanța a solicitat ajutorul SC Consal Trade Constanța, care a împrumutat o mașină de intervenție cu scară rabatabilă, pentru ca pompierii să poată lupta mai eficient cu flăcările.
O femeie care se pare că era diriginte pe șantier, Mariana Paulina, de 51 de ani, a suferit un atac de panică, ea fiind preluată de medicii unui echipaj SMURD.
Specialiștii din cadrul ISU Dobrogea spun că focul a fost provocat de flacăra deschisă de la o serie de arzătoare defecte pe care cei care lucrau la ridicarea clădirii le foloseau. Flăcările au produs stricăciuni în toată clădirea, dar cel mai mult la mansardă și etajul trei. De asemenea, a mai fost afectată de incendiu terasa care se afla în imediata apropiere și au fost avariate de jar și cenușă două autoturisme parcate lângă clădire.
Paguba produsă se ridică la aproximativ 200.000 de lei, iar bunurile care au fost salvate de pompierii constănțeni se ridică la 1.200.000.000 lei.
Vila aparține Elenei Iuruc, o rudă foarte apropiată lui Nelu Iuruc, binecunoscut din dosarele penale pe care le-a avut din anul 2004 până în prezent pe rolul instanțelor constănțene, pentru furt de combustibil din conductele Petrotrans.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8283 secunde