Chinezii se pregătesc de pe acum pentru luna lui "Mărțișor"

87
Chinezii se pregătesc de pe acum pentru luna lui

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit în două containere sosite în PTF Constanța Sud Agigea din China zeci genți pentru cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, dar și peste un milion de ambalaje pentru mărțișoare, nedeclarate.


Mai exact, ieri, la rampa existentă în cadrul PPF Constanța Sud Agigea s-au controlat două containere sosite din China pe adresa unor societăți comerciale cu sediul în București. În urma verificărilor au fost identificate 60 genți pentru cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 200.000 lei și 1.140.000 ambalaje pentru mărțișoare, nedeclarate, valoarea aproximativă a bunurilor în plus față de marfa declarată fiind de 500.000 lei.


Marfa, care purta semnele distinctive ale unor mărci cunoscute și bunurile nedeclarate au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.


Polițiștii de frontieră au întocmit administratorilor societăților comerciale în cauză, un cetățean român și unul chinez, cu vârste de 26 și 40 ani, cu domiciliul, respectiv reședința în București, dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", respectiv "folosire de acte nereale față de autoritatea vamală".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4662 secunde