Chilipiruri vândute pe plaja din Eforie Nord, confiscate de jandarmi

148

Articole de la același autor

Sâmbătă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța aflați în misiune alături de polițiști în zona de sud a litoralului,  au depistat patru persoane care ofereau spre comercializare mai multe articole vestimentare, parfumuri și perechi de ochelari "la preț avantajos", pe plaja din stațiunea Eforie.  


Persoanele în cauză nu aveau documente de proveniență a bunurilor respective, acestea fiind inscripționate cu numele unor mărci de renume.


Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală și le-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor. Totodată, jandarmii au aplicat ieri 31 sancțiuni contravenționale în cuantum total de peste 20000 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990  privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.


"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate", au transmis jandarmii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5707 secunde