Chestorul Constantin Adrian Glugă rămâne la șefia IPJ Constanța, ca adjunct

535
Chestorul Constantin Adrian Glugă rămâne la șefia IPJ Constanța, ca adjunct - img20200717wa0026-1625117491.jpg

Articole de la același autor

Chestorul Constantin Adrian Glugă rămâne, în continuare, la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. Împuternicirea sa în funcția de inspector șef a expirat pe data de 30 iunie, dar mai marii de la Ministerul Afacerilor Interne au decis să îl împuternicească, pentru următoarele trei luni, în funcția de inspector adjunct, dar cu atribuții de inspector șef. Decizia a sosit la IPJ Constanța în cursul serii de miercuri și a intrat în vigoare începând de joi, 1 iulie.

Aceasta a fost forma legală găsită pentru ca chestorul să rămână în fruntea instituției, având în vedere că a fost atinsă perioada maximă, de un an, în care putea să fie împuternicit ca inspector șef.

Totodată, comisarului șef Marian Nucu i-a încetat împuternicirea în funcția de inspector adjunct, astfel că începând de joi, 1 iulie, se întoarce pe funcția de șef Serviciul Acțiuni Speciale.

De asemenea, comisarului șef Liviu Lazăr i-a expirat, la aceeași dată, împuternicirea în funcția de comandant al Poliției municipiului Constanța, prin urmare a fost împuternicit adjunct al aceleiași structuri, pentru o perioadă de șase luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6133 secunde