X
X
Mai multe ştiri online:

Chef de chef în pandemie. Sârbă în mijlocul drumului, la Eforie Nord!

Ştire online publicată Luni, 27 Iulie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Cheful de distracție este mai mare decât teama de contractarea coronavirusului. O demonstrează și cele întâmplate, vineri noaptea, în dreptul unei terase din Eforie Nord. Imagini făcute publice arată cum zeci de turiști s-au prins într-o sârbă, în mijlocul drumului, fără să țină seama de regulile de distanțare socială.

În urma celor întâmplate, reprezentanții IPJ Constanța au demarat cercetări, au identificat terasa și au sancționat operatorul economic cu 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

"Pe această cale, polițiștii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiștilor care, din dorința de a se distra, uită să respecte măsurile de distanțare fizică. Reamintim turiștilor că au datoria de a conștientiza riscul la care se expun pe ei înșiși, dar și pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus", au subliniat polițiștii constănțeni. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2840 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2477 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5978 secunde