Chef de chef în pandemie. Sârbă în mijlocul drumului, la Eforie Nord!

201
Chef de chef în pandemie. Sârbă în mijlocul drumului, la Eforie Nord! - sarbaeforienord-1595777006.jpg

Articole de la același autor

Cheful de distracție este mai mare decât teama de contractarea coronavirusului. O demonstrează și cele întâmplate, vineri noaptea, în dreptul unei terase din Eforie Nord. Imagini făcute publice arată cum zeci de turiști s-au prins într-o sârbă, în mijlocul drumului, fără să țină seama de regulile de distanțare socială.

În urma celor întâmplate, reprezentanții IPJ Constanța au demarat cercetări, au identificat terasa și au sancționat operatorul economic cu 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

"Pe această cale, polițiștii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiștilor care, din dorința de a se distra, uită să respecte măsurile de distanțare fizică. Reamintim turiștilor că au datoria de a conștientiza riscul la care se expun pe ei înșiși, dar și pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus", au subliniat polițiștii constănțeni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2965 secunde