"Chaplin" se ține de răutăți la Dulcești

1389

Articole de la același autor

Polițiștii din Mangalia și cei ai Secției 3 de Poliție Rurală au fost sesizați telefonic, sâmbătă seară, cu privire la faptul că, pe un câmp cu puțuri de apă, situat la ieșirea din satul Dulcești spre Pecineaga, un paznic a fost bătut.
Patrula de intervenție a constatat că Niculae Matache, în vârstă de 60 de ani, și fratele lui, Carol Epuraș, în vârstă de 53 de ani, prezentau mai multe leziuni pe cap, corp și membre. La fața locului a fost solicitată o ambulanță pentru transportarea victimelor la spital.
Din declarațiile victimelor, reiese faptul că cei doi au fost agresați în timp ce își păzeau lanul cu porumb. Patru indivizi - Ștefan Chiritescu, Valerică Chiritescu și Daniel Chiritescu, plus un altul poreclit "Chaplin" - furau porumb cu o căruță, fapt ce i-a determinat pe paznici să intre în acțiune. Însă, au fost copleșiți.
În urma evenimentului, la fața locului a sosit o echipă operativă din cadrul Postului de Poliție Rurală Mangalia, iar unul dintre agresori, Ștefan Chiritescu, a fost prins. După câteva ore de cercetări, polițiștii i-au identificat și pe ceilalți doi frați Chiritescu. Poliția se află în continuare pe urmele lui "Chaplin", cel de-al patrulea individ care a participat la incident.
În caz, cei trei sunt cercetați cu propunere de arestare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4834 secunde