Cel mai căutat hoț de locuințe din Constanța. L-ați văzut?

644
1
Cel mai căutat hoț de locuințe din Constanța. L-ați văzut? - suspect-1413960908.jpg

Articole de la același autor

UPDATE Potrivit anchetatorilor, Chemal Ibram și complicii lui alegeau locuințele pe care le jefuiau în funcție de mașina de la poartă și de dimensiunea imobilului. Pentru a se asigura că nu este nimeni acasă, suspecții trimiteau minori înainte, care verificau locuința. Ulterior, în vreme ce o parte dintre membrii grupării țineau de șase, alții acționau. Până în prezent, prejudiciul cauzat de suspecți a fost estimat la 450.000 de lei. 


Polițiștii constănțeni au dat în urmărire națională un bărbat bănuit de furturi din locuințe. Este vorba despre Chemal Ibram, de 37 de ani, bănuit că în perioada aprilie 2013 - octombrie 2014 a comis opt furturi din locuință din municipiul Constanța și localitățile limitrofe. Bărbatul a fost implicat, la începutul lunii septembrie, în urmărirea cu focuri de armă din zona Eden a municipiului Constanța.
Potrivit oamenilor legii, complicii lor, nouă persoane anchetate în aceleași dosare penale, sunt în prezent în arest preventiv. 
Ieri, pe numele lui Chemal Ibram magistrații de la Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru o perioadă de 30 de zile. 
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată Secție de Poliție, Dispeceratul IPJ Constanța, la telefon 0241.611.364 – 20005 sau 112.


Comentează știrea

MUNCA LA DOMICILIU
22 octombrie 2014
MUNCA LA DOMICILIU

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu.Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5315 secunde